×

آتلیـه عکاسـی

عکسها با شما حرف میزنند

عکاسـی تبلیغاتـی
عکاسی تبلیغاتی تخصص ماست
MallRoo
قبلی
بعدی

این عکس باما شگفت انگیز است

عکاسی تبلیغاتی / عکاسی صنعتی

عکاسی صنعتی و عکاسی تبلیغاتی دو شاخه بسیار مهم و پرکاربرد در بحث بازاریابی و معرفی محصولات می‌باشد. هر دوی آنها جزئی از پروسه تجارت و کسب و کارها می‌باشد که علاوه بر شباهت، تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند. همانطور که می‌دانید بحث بازاریابی و تبلیغات برای معرفی و فروش محصولات یک کسب و کار از اهمیت بسیار زیادی برخوردرا است. انواع فعالیت ها برای موفقیت خود باید استراتژی مناسبی پیاده سازی کنند و از خدمات مختلفی بهره بگیرند. از جمله آنها عکاسی است.

عکاســی صنعتـــی چیست؟

عکاسی صنعتی به منظور معرفی کالا یا خدمات همراه با تمام جزئیات، ویژگی ها و خصوصیات آن استفاده می‌شود. معموملا در این نوع عکاسی، از پس زمینه های ساده با رنگ های خنثی بکار گرفته می‌شود تا تمرکز مخاطب تنها بر روی سوژه منعطف شود. بسیاری از کسب و کارها از آنرا همراه با عکاسی تبلیغاتی بکار می‌گیرند تا بتوانند محصولات را بهتر و تاثیرگذارتر به مخاطب معرفی کنند.

از عکاسی صنعتی معمولاً به جهت نمایش ظاهر محصولات یا ماهیت خدمات در سایت، کاتالوگ، بروشور و … استفاده می شود. هر موقع بخواهید ماهیت، نوع محصول، ویژگی های فنی و ظاهری آنرا معرفی کنید، باید به سمت این شاخه از عکاسی بروید.

عکاســی تبلیغاتـــی چیست؟

عکاسی تبلیغاتی همانند عکاسی صنعتی، محصولی را معرفی می‌کنند. اما این عکسبرداری با هدف بازاریابی، جلب اعتماد مشتری و ترغیب او برای خرید یا تست کردن محصول صورت می‌گیرد. بر این اساس از هر ترفندی استفاده می‌شود تا تص.یر، ذهن مخاطب را به خود درگیر کند. ‌ایده پردازی و داستان سرایی تصویری از جمله مهمترین فاکتور‌های عکاسی تبلیغاتی محسوب می‌شود.

در این نوع عکسبرداری، عکاس باید از تمام قوای خلاقیت خود استفاده کند تا بتواند تصویری جذاب و اغواگرانه بسازد. در عکسبرداری تبلیغاتی برخلاف صنعتی، چندان جزئیات محصول مورد توجه قرار نمی‌گیرد. بیشترین تمرکز روی صحنه پردازی و تهیه عکسی زیبا از محصول است تا مخاطب را به سمت خرید و تهیه آن ترغیب کند. تفاوت میان این دو نوع عکاسی به شرح زیر است.

انواع تفاوت های میان عکاس صنعتی و تبلیغاتی
نوع نمایش و پردازش سوژه در عکــس:

باتوجه به آنکه در عکاسی صنعتی هدف معرفی محصول و ویژگی های آن است، توجه به جزئیات جزء اولویت های این نوع عکسبرداری است. بر این اساس نوع پردازش سوژه برای نشان دادن متریال ساخت، بافت، رنگ، سایز، ساختار و ویژگی ها بسیار اهمیت دارد. برای دستیابی به این موارد باید عکسبرداری در زاویه مناسب، نورپردازی بصورت حرفه‌ای و ویرایش اصولی صورت گیرد.

تفاوت در نورپـــردازی:

پروسه نورپردازی در عکاسی تبلیغاتی بواسطه تجهیزات و تکنیک های مختلفی صورت میگیرد. بطوری که بتوان به یک نتیجه زیبا و در عین حال خلاقانه دست یافت. اما در عکسبرداری صنعتی، نورپردازی به شکلی که جزئیات و ویژگی‌های ظاهری محصول را به خوبی نمایان باشد کافیست.

پس زمینه و فضای عکاســی:

در عکسبرداری صنعتی از پس زمینه های ساده و با رنگ خنثی استفاده می‌شود تا بیشترین توجه بیننده به محصول و ویژگی‌های آن جلب شود. پس زمینه رنگ سفید در این شاخه عکاسی بسیار پرکاربرد است چراکه بواسطه آن میتوان جزئیات محصول را بهتر نمایش داد.

اما در عکاسی تبلیغاتی پس زمینه و فضای عکس نقش بسیار مهمی در روایت داستان یا همان محصول موردنظر دارد. چیدمان و فضاسازی المان ها باید به گونه‌ای باشد که علاوه بر مرتبط بودن با محصول، باعث زیبایی و جذابیت آن شوند. در این نوع عکسبرداری از پس زمینه های رنگی، طرح دار و یا فضایی واقعی و مرتبط با ایده عکس استفاده می‌شود.

ترکیب‌بنـــدی:

در عکاسی صنعتی، موضوع انتخاب زاویه، بیشتر از ترکیب بندی اهمیت دارد. درحالی که در عکاسی تبلیغاتی، ترکیب بندی یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار و مهم در ایجاد جذابیت و انتقال مفاهیم محصول موردنظر است. گاهی اوقات نوع ترکیب نقش تعیین کننده‌ای در عکس ها داشته و کمک می‌کند پیام عکس بهتر به بیننده منتقل شود. و هزاران نقطه …

فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه